تعریف شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی مجازی ، محدودیت لازم برای ارتباط نزدیک و تبادل نظر شخص با فرد ، سازمان با سازمان و فرد با سازمان می دهد.
با استفاده از شبکه های اجتماعی ، شانسی بزرگ می توانید برای ارتقاء و توانمندی ، استفاده از آن بتوانید از طریق شبکه های اجتماعی موفق شوید و از طریق شبکه های اینترنتی موفق و مرورگر در منطقه جغرافیایی خود کار کنید.
شکل یک شبکه ارتباطی به تعیین میزان سودمندی شبکه برای افراد آن شبکه کمک میکند. گروهی از دوستان که تنها دارای ارتباط با یکدیگر هستند، اطلاعات و دستآوردهای یکسانی را به اشتراک میگذارند. اما گروهی از افراد که دارای ارتباط با بخشهای اجتماعی دیگر هستند شانس بیشتری برای دسترسی به محدوده وسیعتری از اطلاعات دارند.
* مهم ترین شبکه های ارتباطی غیرایرانی:
فیس بوک , یوتیوب , توییتر , پینترست , لینکدین , اینستاگرام , من را ملاقات کن و …
* مهم ترین شبکه های مجازی ایرانی :
کلوپ , آپارات , سروش , گپ , فیس نما و …
* تفاوت رسانه های اجتماعی با شبکه های اجتماعی :
رسانههای اجتماعی انواع مختلفی دارند که بر اساس نوع کارکرد، مخاطبان، اطلاعات تولید شده یا سبک ارتباطی قابل دستهبندی هستند. «شبکههای اجتماعی» تنها یکی از انواع رسانههای اجتماعی است که در دستهبندی ارتباطی آن قرار میگیرند.
* مضرات :
- مانند اعتیاد به دیگر چیزها، حتی در مواقعی که کاربر از شبکههای ارتباطی متنفر است، نمیتواند آن را ترک کند.
- از سوی دیگر، با وجود اینکه شبکههای مجازی میتوانند حافظه کاربران را تقویت کند، اما استفاده بیش از اندازه میتواند باعث تضعیف حافظه و کاهش تمرکز شود.
- به دنبال مقایسه دائمی کاربر با دیگر کاربران، شبکههای مجازی بر اعتماد به نفس جوانان میتواند اثر مخربی داشته باشد. اگر مدام باشند.